Zmedene misli o M in Ž.

12.01.2009

Lepe punce ljubijo barabe. Koga pa ljubijo lepi fantje? Lepi fantje ljubijo barabe. Ne ne tole pa zveni precej geyiš. Lepi fantje ljubijo lepa dekleta? Lepi fantje ljubijo blontna modrooka dekleta? Lepi fantje ljubijo lepe fante? Lepi fantje….. so vsi zasedeni. Prav zanimivo bi bilo narest raziskavo o tem. Pravo razširjeno raziskavo s tisočimi dekleti in tisočimi fanti. Razširjeno mislim da bi bila anketa dolga z vsemi podrobnimi vprašanji. Recimo… Ali bi raje imela moškega ki spušča desko ko gre na wc ali moškega ki bi pral in likal? Ali pa… Ali bi raje imel žensko ki bi bila ves dan tiho in s tem ne bi težila ali žensko ki bi ti vedno dala? Ali ti je všeč če ti ženska šepeta na uho? Ali ti je všeč če je tvoj moški mamin sinko? Obkroži od 1 do 5 koliko bi te motilo če bi te poklical/a z drugim imenom. Ali ti je bolj všeč postavna in lepa rjavolaska ali manj lepa blondinka? Ali mora imeti svoje stanovanje?

Ja v bistvu bi lahko pisala vprašanja še kakšno uro ampak do odgovora na moje prvo vprašanje pa še vedno ne bi prišla. Verjetno tudi s to anketo ne. Bi pa se videlo neko splošno videnje kaj si mislijo ženske o moških in kako razmišljajo in kaj si mislijo moški o ženskah in kako razmišljajo oni. Jaz bi rezultate takšne ankete brala od začetka do konca naenkrat pa še zapiske bi si delala zraven. Mogoče bi moralo biti reševanje takšne ankete na prvem zmenku. O svojem bodočem dekletu/fantu bi zvedeli vse oz. stvari ki bi nam naj prišle prav. Samo še prej je tega ki bo to reševal s tabo in za tebe je potrebno najti. Kajti najti moškega je v teh časih pravi projekt. Najti pravega lepega in še duhovitega1 pa ni projekt ampak sreča. Torej nekdo naj naredi raziskavo jaz pa obljubim da jo bom skrbno prebrala in potem še vsak večer naprej svoje zapiske. Znova in znova dokler bo potrebno. Potem pa rabim samo še srečo ki pa tako ali tako pride sama če hoče.

PS: Resnično nimam pojma o vejicah… :( In to mi je žal da se nisem naučila v šoli recimo. :roll:

 1. duhovit paše zraven v zadnjem času []
 • Share/Bookmark

V kategoriji Lej-misli-la

 

1 komentar Dodaj komentar

 • 1. artificial  |  12.01.2009 ob 22:01

  artificial

  O ja, blontna modrooka dekleta <3 Pol srednje šole sem bil v eno tako zacopan …

  Men se včasih hecno zdi, da vidš tipa s punco, ki je skoraj dvakrat širša kot on. (karikirano) Ampak so včasih tiste blontne punce preveč blont za tisto kar pričakuješ od veze.

  Hecno da vsi nekaj iščemo, pa vsi želimo isto.

  Pa srečno ;)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev